Werkwijze boot kopen of verkopen bij Voordeligeboten.nl

Werkwijze boot kopen bij Voordeligeboten.nl  

 

VoordeligeBoten.nl richt zich op de verkoop van gunstig geprijsde tweedehands boten. Door de kleinschalige bedrijfsstructuur die wij hanteren zijn onze kosten laag. Door deze kostenbesparing profiteert u van voordelige prijzen.

 

De boten die wij u aanbieden zijn niet nieuw. Het aanbod bestaat uitsluitend uit tweedehands boten. Bij alle boten staat de huidige conditie van de boot eerlijk vermeld. Wij doen de boot nooit beter voorkomen dan hij is. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

 

Werkwijze uw boot verkopen aan Voordeligeboten.nl

 

Nadat wij de door u aangeboden boot bekeken hebben door middel van foto’s en specificaties, taxeren wij uw boot en krijgt u van ons een prijs aangeboden. Deze prijs ontvangt u binnen een dag.

 

U krijgt natuurlijk alle tijd om over deze aanbieding na te denken. Indien u vervolgens akkoord gaat met ons bod, maken wij een afspraak om de boot te bekijken. Wij beoordelen dan uw boot en indien de boot overeenkomt met de foto’s en specificatie kunnen we de koopovereenkomst opmaken en ondertekenen. Tenslotte maken we direct een afspraak om de boot op te halen.

 

Extra voordeel bij VoordeligeBoten.nl

Als u de boot aan ons heeft verkocht bent u gelijk van al uw verantwoordelijkheden af. U hoeft geen enkele garantie te geven en eventuele schade zullen wij niet bij u verhalen. Verkocht is verkocht dus wij kloppen niet meer bij u aan.


Over Voordeligeboten.nl

 

VoordeligeBoten.nl is een onderdeel van Hulshof Yacht Trade. Hulshof Yacht Trade bestaat al enige jaren en is een bekende naam binnen de botenbranche. Met al deze ervaring zijn wij u graag van dienst en beantwoorden wij graag uw vragen.

  

Contactgegevens:

 

Bezoekadres

De Zwemmer 3
8939 CA Leeuwarden

 

Postadres

De Zwemmer 3
8939 CA Leeuwarden

 

+31 (0) 58 2990065
+31 (0) 64 1318424